Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sonāte, viesu nams

Sonāte, viesu nams

Sonāte, Vecstāmeriena, Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4406
(+371) 29460601
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams " Sonāte" atrodas skaistā vietā, starp diviem ezeriem.Tikai 13 kilometru attālumā no Gulbenes," Vecstāmerienā " . Netālu no viesu nama atrodas Stāmerienas pils un Pareizticīgo baznīca , kā arī nepilnu 3 kilometru attālumā atrodas šaursliežu bānīša pietura. No kuras var aizbraukt uz Gulbeni vai Alūksni.  Laipni aicināti!!!.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri25 - 35 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri30 - 45 € Skatīt vairāk      5-vietīgi numuri50 - 75 € Skatīt vairāk      9-vietīgi numuri72 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 157747
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1156490


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri